Bel ons: 0593 56 59 09

PVC vloeren van Moduleo® 

Moduleo® combineert de authentieke schoonheid van natuurlijke producten met de robuuste duurzaamheid van innovatieve vinyltechnologie.

Met vier verschillende productassortimenten; MoodsImpressSelect en Transform, bieden we afwerkingen met mooi hout-en steeneffect zoals eik, wengé, teak, den, esdoorn, iep, beton, leisteen, blauwe steen en graniet. De Select-producten zijn ideaal voor thuisgebruik, terwijl Transform met zijn slijtvaste toplaag zowel geschikt is voor gebruik in huis en zakelijk gebruik. Het Select-assortiment heeft een garantie van 15 jaar, op Transform staat een garantie van 20 jaar. Impress is de nieuwste collectie die zowel geschikt is voor thuis als zakelijk gebruik. Het assortiment biedt alle voordelen van Select en Transform, maar het beschikt over een fantastische textuur door reliëfdruk waarbij de groeven en knopen te zien en te voelen zijn, net als bij echt hout. Elke plank heeft zijn eigen karakter, waarbij vermeden wordt dat het patroon zich herhaalt. Zo krijgt elke ruimte echt een unieke uitstraling.
Download hier de Moduleo Moods brochure: 

   


Vragen over Moduleovloeren en de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, onze contactgegevens staan onderaan deze pagina.   
   
   
  


Moduleo Moods

Maak kennis met Moduleo® Moods, een creatief concept, waarin u 10 creatieve en unieke formaten kunt combineren met een selectie steen- en houtdessins uit onze assortimenten Transform en Impress. U creëert er meer dan 110 prachtige vloerdesigns mee, van klassiek elegant tot superdynamisch. Allemaal met de kwaliteit die u van Moduleo® gewend bent. Mogelijke patronen ziet u hieronder.

 

Voeg naar eigen smaal verschillende materialen en dessins samen in een zelfgekozen patroon en kom tot een persoonlijke vloer. Moduleo PVC vloeren kunnen in elke ruimte gelegd worden.  

 

Milieuvriendelijke vloer: feelgood keuze

Moduleo® behaalde de ISO-certificeringen voor kwaliteitsbeheer en milieupraktijken. Alle producten van  Moduleo® worden gerecycled en bevatten tot 50% gerecycled materiaal. Bovendien is tot 40% van de energie die verbruikt wordt tijdens het productieproces afkomstig van drie windturbines die gebouwd werden in de speciaal daarvoor opgerichte milieuvriendelijke fabriek in Avelgem, België.OPENINGSTIJDEN
Dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 17.30 uur
Vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

CONTACT
TOPTEAM Stoffering
Molenpassage 4
9411 ZV BEILEN
0593 56 59 09