Bel ons: 0593 56 59 09

PVC vloeren van Saffier

De Saffier PVC vloerencollecties zijn echte kwaliteitsvloeren en nieuw op de markt. Helemaal conform de laatste technologie is deze uitgebreide PVC vloerencollectie ontwikkeld Aansluitend op de laatste woontrends en geproduceerd volgens de laatste normen. Met deze collectie in huis vertrouwen wij erop voor ieder een passende kwaliteitsvloer te hebben.

De PVC vloerencollectie bestaat uit 5 series, namelijk de Aringa, Grande, Media, Mercato en XXL. Je hebt hierbij een keuze uit 24 decoren.

De Saffier Aringa is een vloer gelegd in speciaal visgraat patroon. Deze collectie is perfect als je iets bijzonders wilt of wanneer je houdt van een klassieke look. De houtstructuur voelt reeël aan. Aringa wordt rechtstreeks op de vloer verlijmd, wat een strakke look geeft en zorgt voor een optimaal gebruiksgemak. De stroken hebben een micro V-groef aan de alle 4 de zijdes. De decors in deze collectie hebben een sprekende tekening en een matte afwerking. Tot 10 jaar garantie!

De Saffier Grande collectie heeft extra lange en brede stroken met typische decoren, voor een bijzondere uitstraling. De decoren vertegenwoordigen eiken en dennen hout en hebben een micro V-groef aan alle 4 de zijdes. De stroken worden rechtstreeks op de vloer verlijmd, strak en gebruiksvriendelijk. Tot 10 jaar garantie!

De Saffier Media is een moderne serie met strakke, heldere decoren met een zachte touch. De stroken hebben een micro V-groef aan alle 4 de zijdes. Media wordt rechtstreeks op de vloer verlijmd, wat bijdraagt aan de strakke look en onderhoudsvriendelijkheid. De Media is mat afgewerkt en voelt zacht en glad aan. Doordat de Media een toplaag heeft van 0,55 mm is deze van zeer hoge kwaliteit en met een lange levensduur. Tot 10 jaar garantie!

De Saffier Mercato heeft vooral rustiek houten decors. De Mercato collectie heeft decors met een mooie houtstructuur die realistisch aanvoelt. Samen met een matte uitstraling is deze collectie sfeervol en mooi in een klassiek interieur. Mercato wordt rechtstreeks op de vloer verlijmd, wat zorgt voor optimaal gebruiksgemak. De collectie heeft warme en lichte decoren, zodat er voor iedere smaak een keuze is. Sprekende decoren zonder V-groef. Tot 10 jaar garantie!

De Saffier XXL is een speciale uitvoering met extra lange en extra brede stroken van 183cm lang en 23cm breed. De vloeren hebben een prachtige houtstructuur, die ook aanvoelt als echt hout. De planken hebben een micro V-groef aan alle 4 de zijdes. Doordat de XXL een toplaag heeft van 0,55 mm is deze van zeer hoge kwaliteit en met een lange levensduur. De rustieke decors in deze collectie geven jouw interieur een stijlvolle en warme uitstraling. Tot 15 jaar garantie!
 

Vragen over Saffiervloeren en de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, onze contactgegevens staan onderaan deze pagina.  

Aringa

   

Grande

    
  

Media

    
 


Mercato

    
  

XXL

    

          

         
OPENINGSTIJDEN
Dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 17.30 uur
Vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

CONTACT
TOPTEAM Stoffering
Molenpassage 4
9411 ZV BEILEN
0593 56 59 09