Bel ons: 0593 56 59 09

Wie zijn wij?


Even voorstellen; ik ben Erwin Beute  en heb meer dan 30 jaar ervaring in stofferingswerk. In 2008 is de stap genomen een bedrijf te starten.
Wij staan bekend om onze hoge kwaliteit PVC vloeren. PVC is geen makkelijk verwerkbaar product, zowel bij de voorbereidingen als het leggen is deskundigheid en ervaring benodigd. In onze winkel vind je een uitgebreide collectie van merken en motieven in verschillende prijsklasse. 
Kwaliteit en maatwerk is waar we voor staan. Maatwerk betekent flexibiliteit en de wens van de klant vertalen in een goed advies. Onze jarenlange ervaring is goed terug te zien in de kwaliteit van het werk dat we leveren. Voor ons vanzelfsprekend, voor de klant wel zo prettig. En mocht er onverhoopt toch iets niet helemaal naar wens zijn, dan lossen we dat samen op.
De kracht van TopTeam Stoffering is dat wij het hele proces zelf uitvoeren, van advies tot meten en van verkopen tot leggen. Hierdoor kunnen we garant staan voor goede kwaliteit en een goed eindresultaat.

TOPTEAM Stoffering en Het Pakhuis

Sinds 1 maart 2017 is TOPTEAM Stoffering gevestigd in Het Pakhuis aan de Molenpassage 4 in het centrum van Beilen. Daarmee kunnen we je op een mooie locatie en in een prettige ambiance de verschillende collecties tonen en advies geven. 
  
De geschiedenis van TOPTEAM Stoffering gaat verder terug. In 2008 hebben we de stap gewaagd om een eigen bedrijf op te richten en zijn we begonnen als freelance stoffeerders voor de grotere winkelketens in vloeren en tapijten. Al snel kwam er vraag van particulieren naar eigen producten. Daarom hebben we in 2011 een showroom geopend op industrieterrein De Ossebroeken in Beilen met diverse producten op het gebied van vloer en raam. Eerst waren we alleen op afspraak geopend, maar binnen een jaar hebben we twee vaste openingsdagen ingesteld vanwege de grote belangstelling. Naast het eigen stoffeerwerk hebben we ook nog altijd voor concullega’s gestoffeerd. Maar de vraag naar vloeren en raambekleding steeg in 2016 zo hard, dat we hebben besloten om in 2017 de openingstijden nog verder uit te breiden en ons puur op het verkopen en leggen/monteren van eigen producten te richten. Toen zich de kans voordeed om een winkel in het centrum van Beilen te openen waren de plannen snel gemaakt. In September 2018 hebben wij ons team uitgebreid met Heleen die in de winkel verschillende werkzaamheden voor haar rekening neemt. Heleen doet vooral de verkoop en gaat ook eventueel voor advies aan huis naar de klant toe.
Wij zijn laagdrempelig en zeer vakkundig.
Je kunt van dinsdag tot en met zaterdag bij ons binnenlopen, op andere dagen is de winkel op afspraak geopend.

Tevreden klanten

Voor ons is het belangrijk dat je tevreden bent over ons advies en het eindresultaat. Heb je bij ons tapijt, een vloer of raambekleding gekocht en ben je tevreden over ons? Laat het ons weten via een recensie op Facebook

OPENINGSTIJDEN
Dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 17.30 uur
Vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

CONTACT
TOPTEAM Stoffering
Molenpassage 4
9411 ZV BEILEN
0593 56 59 09