Bel ons: 0593 56 59 09
     

Meetservice

Voordat je een offerte van ons ontvangt voor vloeren of raambekleding, komen we vrijblijvend bij je thuis opmeten. Zo ontvang je een offerte op maat, zonder verrassingen achteraf.  

Legservice

Zie je het niet zitten om zelf PVC, laminaat, vloerbedekking of vinyl te leggen of heb je er simpelweg geen tijd voor? Geen probleem, onze ervaren stoffeerders komen graag bij je thuis om dat werk uit handen te nemen. Hiermee ben je er van verzekerd dat de vloer door een vakman wordt gelegd en langs de muren strak wordt afgewerkt met bijvoorbeeld een plint. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en prijsopgave. 
 


Montageservice

Uw gordijnen en raambekleding worden op maat gemaakt en vakkundig bij u gemonteerd door ons. In bijna alle gevallen is dit bij de prijs van de gordijnen of raambekleding inbegrepen. 

 

Egaliseren

Voor het leggen en verlijmen van een PVC -vloer is egaliseren bijna altijd noodzakelijk, omdat de bestaande vloer vaak bros of onregelmatig is. Alle onregelmatigheden zijn zichtbaar in de PVC-vloer, dus niet egaliseren is eigenlijk geen optie. 

Egaliseren vraagt om vakmanschap

Je kunt van ons verwachten dat wij jouw vloer deskundig egaliseren. Zo creëren we een optimale basis voor een strakke vloer, zodat je jarenlang van jouw PVC-vloer kunt genieten. Ben je geïnteresseerd in deze service? Bel of mail ons en wij komen de bestaande vloer beoordelen, zodat we een prijsopgave op maat kunnen maken. Onze contactgegevens vind je onderaan deze pagina. 

 
OPENINGSTIJDEN
Dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 17.30 uur
Vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

CONTACT
TOPTEAM Stoffering
Molenpassage 4
9411 ZV BEILEN
0593 56 59 09