Bel ons: 0593 56 59 09

KENMERKEN BALTERIO LAMINAATVLOEREN

Dankzij een uitstekende toplaag & kwaliteitsvolle HDF-kern kunnen Balterio laminaatvloeren best tegen een stootje.

Balterio controleert elke stap in het productieproces om ervoor te zorgen dat het voldoet aan strenge productienormen . Het resultaat? 10 jaar tot levenslang garantie* op deze vloeren, zowel op vloeren in huis als bedrijfsmatige toepassing (*beperkt tot 33 jaar).

BALTERIO LAMINAAT IS...


1) Slijtvast
De slijtvastheid wordt gegarandeerd door een slijtvaste toplaag in combinatie met de harde kern.

2) Stootvast
De hoogkwalitatieve platen met hdf-kern zijn bestand tegen plotse impact van hakken, vallende voorwerpen en druksporen van meubelpoten

3) Sigaretbestendig
Een gevallen, brandende sigaret, die enkele seconden op uw Balterio laminaatvloer ligt, laat geen spoor na.

4) Krasbestendig
Een Balterio laminaatvloer is perfect opgewassen tegen krassen van zachte rubberwieltjes van kantoormeubelen. Schurend zand echter, is geen enkele laminaatvloer tegen bestand. Het gebruik van een deurmat wordt aanbevolen bij vloeren die in een ruimte gelegd worden met een deur naar buiten.

5) Slipvast
Een gladde vloer kan gevaarlijk zijn en uitglijden veroorzaken. Om dit te voorkomen hebben de vloeren van Balterio een hoge slipvastheid.

6) Vochtbestendig
Balterio produceert de platen met hdf-kern zelf en hanteert de strengste normen wat zwelling en uitzetting betreft.

7) Vlekbestendig
Saus-, spaghetti-, jam- of koffievlekken kunnen een tapijt of volle parketvloer beschadigen. Op een Balterio vloer hoeven vlekken geen ramp te zijn. Zelfs viltstift, lippenstift of nagellak kunnen eenvoudig worden verwijderd met een beetje aceton en een schone doek.

Wilt je meer informatie over laminaat of andere vloeren? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies of kom langs in onze showroom! Je vind onze contactgegevens en openingstijden onderaan deze pagina.


OPENINGSTIJDEN
Dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 17.30 uur
Vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

CONTACT
TOPTEAM Stoffering
Molenpassage 4
9411 ZV BEILEN
0593 56 59 09